Παραγγελίες από το κινητό του πελάτη σε Bar, ξενοδοχεία, εστιατόρια!

Οι πελατές ξενοδοχείου στέλνουν παραγγελία από το κινητό τους! Πελάτες παραγγέλνουν με το MyWaiter από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.
Πελάτες ξενοδοχείου στέλνουν παραγγελία με το MyWaiter

Με το MyWaiter παρέχετε την δυνατότητα στους πελάτες σας να στέλνουν μόνοι τους παραγγελίες από την ξαπλώστρα της παραλίας, από το δωμάτιο τους στο ξενοδοχείο ή από το τραπέζι τους στο εστιατόριο με την βοήθεια του smartphone ή του tablet τους.

Σκανάροντας μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής μας (iPhone, Android και σύντομα Windows) μία ειδική ετικέτα κατεβάζουν στο κινητό τους τον τιμοκατάλογο που αντιστοιχεί στον χώρο που βρίσκεται ο πελάτης (π.χ. του beach bar αν βρίσκονται στην παραλία) και κατόπιν μπορούν να διαλέξουν τα είδη που θέλουν, να τα προσθέσουν στην παραγγελία τους και να την στείλουν για εκτύπωση στο beach bar μαζί με τον αριθμό της ξαπλώστρας τους!

Φυσικά, ο τιμοκατάλογος που βλέπουν οι πελάτες όπως και η εφαρμογή είναι στην γλώσσα τους, καθώς μπορείτε να μεταφράσετε τον τιμοκατάλογο σε όσες γλώσσες θέλετε!

Και το σημαντικότερο, ο τιμοκατάλογος βρίσκεται συνέχεια στην διάθεση τους ώστε να μπορούν κάθε στιγμή να παραγγείλουν κάτι ακόμα.

Υποστήριξη iBeacon : To MyWaiter υποστηρίζει και την τεχνολογία Bluetooth iBeacon μέσω της οποίας μπορεί η εφαρμογή μας αυτόματα να ανιχνεύει το κατάστημα στο οποίο βρίσκεται ο πελάτης και να εμφανίζει τον σωστό τιμοκατάλογο χωρίς να χρειάζεται να σκανάρει QRCode! Σημαντικό είναι επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι ο πελάτης βρίσκεται πράγματι στο κατάστημα, καθώς διαφορετικά δεν μπορεί να στείλει παραγγελία.

Για να δοκιμάσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ εδώ!

Επιχειρηματίας βλέπει παραγγελίες που έστειλαν οι πελάτες με το MyWaiter
Οι παραγγελίες ενσωματώνονται αυτόματα στο σύστημα OrderFAST, εκτυπώνονται στα Ελληνικά στα σωστά σημεία και η διαχείριση τους γίνεται σαν να ήρθαν από σερβιτόρο!

Επεξεργασία των παραγγελιών

Η παραγγελία που θα τυπωθεί θα είναι στην δική σας γλώσσα και θα περιλαμβάνει το σημείο από όπου εστάλη, καθώς αυτή η πληροφορία περιλαμβάνεται στο tag που σκάναρε αρχικά ο πελάτης.

Από το διαχειριστικό του MyWaiter μπορείτε να επεξεργαστείτε τους τιμοκαταλόγους σας, τις μεταφράσεις, τα σημεία πωλήσεων, να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε tags και να δείτε τις παραγγελίες που εκτελούνται μέσα από το σύστημα.

Το MyWaiter συνεργάζεται με το σύστημα ασυρματης παραγγελιοληψίας OrderFAST ώστε οι παραγγελίες να ενσωματώνονται αυτόματα στο σύστημα, σαν να τις έχει στείλει ο σερβιτόρος. Επίσης από το OrderFAST μπορεί να γίνεται επεξεργασία του τιμοκαταλόγου και ανέβασμα του στο MyWaiter ή αντίστροφα να ενημερώνεται το OrderFAST από το MyWaiter.

Για ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ κάνετε κλικ εδώ!

Mywaiter στο facebookMywaiter στο facebook